Relaxerende massage

Voel de stress van het dagelijkse leven van je afglijden en geef jezelf de luxe van ultieme ontspanning met onze relaxerende massages. Wij geloven  in het herstellen van balans en welzijn door middel van massage.

Onze relaxerende massage is ontworpen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Door de vloeiende bewegingen en kalmerende oliën zijn we in staat om spanning en stress te verminderen. Deze massage richt zich op het verbeteren van de bloedsomloop en het bevorderen van een diepe staat van rust.

Voordelen van een relaxerende massage:

  • Stressvermindering: Laat de zorgen van de dag achter je terwijl we met zorg en aandacht werken aan het verminderen van stressniveaus.

  • Verbeterde Slaapkwaliteit: Ontspanning draagt bij aan een betere slaapkwaliteit, zodat je uitgerust en verfrist ontwaakt.

  • Verbeterde Bloedsomloop: Onze massage helpt de bloedsomloop te verbeteren, wat kan leiden tot een algeheel gevoel van welzijn.

  • Verlichting van Spierspanning: Gespannen spieren worden zachtjes behandeld, waardoor je lichaam zich vrijer en meer ontspannen voelt.

Prijs: 60 minuten ontspanning: €70

 
 
 

Ontspannende nek, schouder, rugmassage

Ontspannende nek, schouder, rugmassage

In de drukte van het dagelijks leven kunnen spanningen zich vaak ophopen in deze specifieke gebieden, wat kan leiden tot stijfheid en ongemak. Onze massage richt zich specifiek op het verlichten van deze spanningen en het bevorderen van een diepe staat van ontspanning.

Voordelen van een nek, schouder, rugmassage.

We beginnen met een rustige omgeving en een comfortabele massagestoel of -tafel. Zorg ervoor dat je gemakkelijk zittende kleding draagt, zodat je optimaal kunt ontspannen.

Adem diep in en uit terwijl je comfortabel zit of ligt. Dit helpt niet alleen om je lichaam te ontspannen, maar stelt ook de therapeut in staat om effectiever te werken.

We beginnen met een zachte nekmassage om de bloedcirculatie te stimuleren en de spieren te ontspannen. Dit helpt bij het verminderen van hoofdpijn en het loslaten van spanningen die vaak in de nek worden vastgehouden.

Na de nek richten we ons op de schouders, waar veel mensen spanning ervaren. De therapeute zal gebruikmaken van verschillende massagetechnieken om knopen en stijfheid in de schouders te verminderen. Dit draagt bij aan een gevoel van bevrijding en ontspanning.

De rugmassage is gericht op het ontspannen van de spieren langs de wervelkolom. Door middel van strijkbewegingen, kneden en drukpuntmassage verminderen we spanning en bevorderen we een gevoel van algehele ontspanning.

De massage eindigt met zachte strekkingen en rustige bewegingen om het lichaam te kalmeren. Neem de tijd om rustig weer op te staan en voel de hernieuwde energie en ontspanning.

Onze nek-, schouder- en rugmassage is ideaal voor diegenen die behoefte hebben aan stressverlichting, spierontspanning en algemene welzijnsbevordering.
Tijdens deze massage maken we gebruik van een olie die een ondersteunende werking heeft op gespannen spieren.

 

Prijs: 60 minuten: €70

 
 
 

Stretchmassage

Heeft fibromyalgie je dagelijkse leven beïnvloed en zoek je verlichting van de pijnlijke symptomen?

Door deze stretch technieken krijgen de spieren de kans om minder vast te gaan zitten.
Zo zijn ze minder stijf en gaat de pijn verminderen.

Door de trage bewegingen gaan je spieren ontspannen en kunnen ze de stress beter verwerken.

Prijs 60 min: €70

 
 
 
 

Heppiemassage

Deze massage is een bijzondere massage voor mensen die wat last hebben bij de verwerking van prikkels.

Is overprikkeling iets waar jij vaak mee te maken hebt, kom jij vaak heel zenuwachtig van je werk. Dan is deze massage wel iets voor je.


Mensen met ADHD, autisme en hoogsensitiviteit, hooggevoeligheid hebben hier vaak last mee en hebben dus baat bij deze massage.

Voordelen van een heppiemassage?

Heppiemassage helpt:

  • Om angst, spanning en stress te verminderen.
  • Om concentratie te verbeteren en het lichaamsbesef te vergroten.
  • Om beter te slapen. 
  • Om overprikkeling en piekeren te verminderen, we zorgen voor een leeg hoofd.

 

Deze diepe drukmassage kan gecombineerd worden met een strijkmassage van handen en voeten.

In combinatie met essentiële oliën zorgen we voor de beste ontspanning.

Deze massage wordt over de kleren heen gegeven met leuke muziek en geuren. De massage wordt helemaal aangepast aan de persoonlijke noden.

Voor 60 min: €70

 
 
 
 

Vriendinnenmassage

Een maandelijkse date met je beste vriendin upliften met een ontspannende massage voor jullie allebei.

Kom genieten van een heerlijke ontspannen massage, en dit niet te gelijk maar na elkaar.

Ik voorzie een lekker verwenkoffie of thee voor diegene die wacht of in mijn zeteltjes genieten van wat extra rust.

Genieten van een date met de beste en de ultieme manier om tot rust te komen. Een welgekomen ontpanning voor beide.

Even weg van alle drukte, genieten van lekkers en gezelschap.

Vergeten jullie je favoriete boek of tijdschrift niet?

Normaal: €140, voor jullie €110