Opleiding baby-yoga


Foto van Babymassage met yoga Nederland-België www.deweideblik.nl

De eerste holistisch opleiding Baby-yoga in Nederland en België. Als je de holistische opleiding van Babymassage met yoga Nederland-België volgt,  ben je meteen in staat om de Baby-Yoga oefeningen over te dragen aan jouw doelgroep(en).

Wist je dat je met een pasgeboren baby al yoga en mindfulness oefeningen kunt doen? Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

In deze opleiding Baby-yoga leer je vanuit de holistische benadering op een enthousiaste, helende en liefdevolle manier, spelenderwijs Baby-yoga en mindfulness toe te passen en over te dragen. De houdingen voor baby en dreumes zorgen voor een tevreden, ontspannen kindje én een blije mama – of papa natuurlijk.

Je oefent de ouders/verzorgers ook in het waarnemen van en reageren op de behoeften van de baby. Baby-yoga is niet alleen leuk, het is ook bewezen dat het goed is voor baby’s. Zo leren baby’s op een positieve manier met stress om te gaan en tot rust te komen. Want ja, niet alleen de ouders, maar zelfs de allerkleinsten hebben soms al stress!

Oefeningen (asanas) voor ouders

Er worden verschillende oefeningen (asanas) aangereikt. Voor moeders om weer meer in beweging te komen en aan lichaam en geest te werken na de bevalling. Het stimuleert je om een mooi contact te ontwikkelen met je kind en om weer in balans te komen. Ouder en kind voelen zich meer vertrouwd met elkaar en de onderlinge band wordt versterkt. Het is plezier voor twee.

Er wordt gewerkt in kleine groepen en zal er voldoende aandacht zijn voor persoonlijke vragen.

4 lesdagen:
Donderdag 14 november 2019
Donderdag 28 november
Donderdag 19 december
Donderdag 16 januari 2020

Meer weten en nieuwsgierig geworden klik op onderstaande link. www.deweideblik.nl/opleidingen/docenten_opleidingen/docent-baby-yoga

 


Foto van Babymassage met yoga Nederland-België www.deweideblik.nl